Könyvtárunkról

Bemutatkozás
Közérdekű adatok

Könyvtári dokumentumok
Gyűjtemények

Régi honlap (Archív)

Névadónkról

Felnőtt könyvtár
Iskolai közösségi szolgálatElérhetőségeink

Címünk:
2890 Tata, Váralja u. 4.

Telefon:
06-34/ 380-281

E-mail:
gyerek@mzsvktata.huFél év Potter

Januártól új, ifjúsági program, Harry Potter Könyvklub indult könyvtárunkban. Az első alkalmon a Potter-univerzumról általánosságban folyt a csevegés, de az esemény végére még annyi megbeszélnivalónk maradt, hogy úgy határoztunk, még hét alkalmon keresztül tartunk Harry Potter Könyvklubot, mikor is mindegyik alkalmon a sorozat egy-egy kötetét vesszük majd elő.


Áprilisig a gyerekek minden eseményen játékos feladatokat kaptak az aktuális kötetek témájával kapcsolatban. Így az Activity-től kezdve, szerepjátékokon, kreatívkodáson és kvízezésen keresztül minden előfordult május 8-ig, a nyári zárvatartás előtti utolsó alkalomig. Ezen a szerdán úgy döntöttünk szabadtéri programot szervezünk, ezért az Öreg-tó partjára helyeztük ki a klubot, ahol kviddics bajnokságot rendeztünk.

Közel fél év alatt a klubtagok között barátság szövődött, a klubfoglalkozásokat így rendszerint megelőzi a spontán játék, a kiegészítő könyvek nézegetése és a kötetlen beszélgetés, legyen szó bármiről.

A Könyvklub szeptemberben tovább folytatódik a Harry Potter sorozat ötödik kötetével, a Harry Potter és a Főnix Rendjével. Ha megjött a kedved hozzá, csatlakozz bátran csapatunkhoz, szívesen látjuk az új klubtagokat!

Vidák Réka


Eseménynaptár
<
>
<
>


Nyitvatartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

14:00-18:00
14:00-18:00

Szünnap
14:00-18:00
14:00-18:00

9:00-12:00
Zárva
 Folyóiratok

 Mindenki Mesekönyve