Könyvtárunkról

Bemutatkozás
Közérdekű adatok

Könyvtári dokumentumok
Gyűjtemények

Régi honlap (Archív)

Névadónkról

Felnőtt könyvtár
Iskolai közösségi szolgálatElérhetőségeink

Címünk:
2890 Tata, Váralja u. 4.

Telefon:
06-34/ 380-281

E-mail:
gyerek@mzsvktata.huTATAI KÉZ MŰVEK®

Novemberben a vadludak vonulása után már elkezdtünk készülni a karácsonyra: csattogtak az ollók, tettek-vettek, ragasztottak a könyvtárba betérők péntekenként. Készültek novemberben képeslapok, karácsonyfa és ablakdíszek is, segítették egymást a gyerekek, igen jó hangulatban teltek a kézműves foglalkozások.

Decemberben ugyancsak 2 foglalkozáson vehettek részt a kis lurkók s szüleik, mikor koszorút készítettünk, és az év utolsó foglalkozásán, mikor mézeskalácsot díszítettünk. A mézeskalács mellé illett egy kis meleg tea is, ami felmelegítette a dolgos kezeket. Kerültek mézeskalács-csillagok a könyvtári kis fára, óriási hópelyhek a bejárati ajtóra. Nagyon örültem mikor azt láttam, hogy a gyerekek megmutatják egymásnak mit készítettek előző alkalommal, segítik egymást, és legtöbben rendet is tettek maguk után. Még a tatai TV-től is jöttek interjút készíteni a gyerekekkel, így volt kerek a 2011-es év utolsó foglalkozása.
2012-ben már hallottam az ismerős hangokat, páran érdeklődtek mikor lesz újra foglalkozás? Közben gyarapodtunk is: mindig szívesen látjuk a betérő kis mestereket! Az év első alkalmával olyan naptárat készítettünk, ami remek asztali dísz is lehet: a technika egyszerű, hasznos és kedves ajándék - sok örömüket lelték benne a gyerekek és a szülők is. Én már várom a következő alkalmat, hogy a farsangra készülődjünk, s készítsünk megint valami mást, valami újat, valami hasznosat közösen és jó hangulatban!
Vigyor

Pál Nikolett Ágnes

Képek >>

Eseménynaptár
<
>
<
>


Nyitvatartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

14:00-18:00
14:00-18:00

Szünnap
14:00-18:00
14:00-18:00

9:00-12:00
Zárva
 Folyóiratok

 Mindenki Mesekönyve