Könyvtárunkról

Bemutatkozás
Közérdekű adatok

Könyvtári dokumentumok
Gyűjtemények

Régi honlap (Archív)

Névadónkról

Felnőtt könyvtár
Iskolai közösségi szolgálatElérhetőségeink

Címünk:
2890 Tata, Váralja u. 4.

Telefon:
06-34/ 380-281

E-mail:
gyerek@mzsvktata.hu


Vidám tavaszi író-olvasó találkozó

Csapody Kingával

2018. április 6. (péntek) 10.30 óra

Kiállító terem
(Tata, Váralja u. 4.)

A belépés díjtalan!


A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár
35 órás IKER 2. haladó számítógépes tanfolyamot indít megfelelő számú jelentkező esetén, amely az Európai Uniós forrás terhére valósul meg (GINOP-6.1.2 Digitális szakadék csökkentése), ezért a jelentkezőnek ingyenes a képzésen való részvétel.


Lackfi János versei, meséi és meseregényei nagy népszerűségnek örvendenek a tatai gyerekolvasók körében. Innen jött az ötlet, hogy a temérdek Lackfi mű közül kettővel, a Kövér Lajos színre lép és a Kövér Lajos aranykeze című meseregények szereplőivel, vidám történetével játékos feladatok révén is találkozzanak a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár kis olvasói.

2018. januárjában a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár könyvajánló pályázatot hirdetett a gyerek olvasók körében. A kis olvasók háromféleképpen ajánlhattak könyveket társaiknak: rövid fogalmazásban, rajzban, illetve könyves szelfiben.

A Móricz Zsigmond Városi Könyvtár és a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság közösen szervezte azt az író-olvasó találkozót, amelynek vendége Berg Judit volt 2018. március 7-én.
Berg Judit hazánkban a legkeresettebb írók egyike, ezért nem csoda hogy hónapokig kellett várnunk, amíg létrejött a találkozó. A város négy általános iskolájából, és Tatabányáról is érkeztek kisdiákok, közülük sokan saját Berg Judit könyvvel a kezükben izgatottan foglalták el helyeiket a teremben.


Eseménynaptár
<
>
<
>


Nyitvatartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

14:00-18:00
14:00-18:00

Szünnap
14:00-18:00
14:00-18:00

9:00-12:00
Zárva
 Folyóiratok

 Mindenki Mesekönyve