Könyvtárunkról

Bemutatkozás
Közérdekű adatok

Könyvtári dokumentumok
Gyűjtemények

Régi honlap (Archív)

Névadónkról

Felnőtt könyvtár
Iskolai közösségi szolgálatElérhetőségeink

Címünk:
2890 Tata, Váralja u. 4.

Telefon:
06-34/ 380-281

E-mail:
gyerek@mzsvktata.hu

Janikovszky Éva halálának tízedik évfordulója alkalmából a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára 2014. januárban egy emlékkiállítást rendezett, amelynek anyagát a Móra Kiadó gyűjtötte össze, és bocsátotta rendelkezésre. Az ünnepélyes megnyitón is elhangzott, és később valamennyi látogató figyelmébe ajánlottuk a kiállításhoz kapcsolódó tesztíró versenyt valamint rajzpályázatot.

Új, minden korosztálynak megfelelő társasjátékokkal bővült a gyermekkönyvtár! Látogassatok el barátaitokkal, családtagjaitokkal, és vívjatok társas csatákat!

Köszönjük a könyvtár partnerének, az Életfa Programnak, valamint Olvasóinknak a támogatását!

Új kezdeményezéssel rukkolt elő a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára novemberben, amikor meghirdette a Családban marad című szavalóversenyt. Dományi Zsuzsa könyvtáros ötletadó, szervező szándéka az volt, hogy a gyerekek családtagjaikkal - szüleikkel, nagyszüleikkel, testvéreikkel, valamint unokatestvéreikkel – közösen szavalják el kedvenc versüket, mondókájukat.

Nagy érdeklődés kísérte a tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Csilingelő című műsorát 2013. december 9-én, délelőtt. A Művelődési Ház színházterme csaknem teljesen megtelt óvodás és kisiskolás gyermekekkel.

2013 őszén folytatódott a Hang és betű elnevezésű óvodásoknak szóló zenei program a Móricz Zsigmond Városi Könyvtárban Tatán.
A Szivárvány Óvoda kis csemetéi vettek részt az öt alkalmas programsorozaton a gyermekkönyvtárban októberben és novemberben.

Eseménynaptár
<
>
<
>


Nyitvatartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

14:00-18:00
14:00-18:00

Szünnap
14:00-18:00
14:00-18:00

9:00-12:00
Zárva
 Folyóiratok

 Mindenki Mesekönyve