Könyvtárunkról

BemutatkozásKözérdekű adatok

Gyűjtemények

Régi honlap (Archív)

Névadónkról

Felnőtt könyvtár
Iskolai közösségi szolgálatElérhetőségeink

Címünk:
2890 Tata, Váralja u. 4.

Telefon:
06-34/ 380-281

E-mail:
gyerek@mzsvktata.hu

Olvasni öröm.
Megosztani valakivel olvasmányélményünket még nagyobb öröm.
Ha kedvet érzel ehhez, 
írj könyvajánlót!

Legalább 10 gépelt vagy kézzel írt sort várunk!

A beküldők között havonta kisorsolunk
egy ajándék könyvet.


E-mail címünk: gyerek@mzsvktata.hu

Plakát >>


Szerencsésen indult a 2017-es év a Talentum Általános Iskola harmadikosainak, mert újév alkalmából ellátogattak a Móricz Zsigmond Városi Könyvtárba kézműveskedni.Ismét összegyűltünk advent idején a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár által szervezett Családban marad elnevezésű versdélutánon 2016. december 7-én.  A hat év alatt - mióta ez a program életre kelt – még sosem jelentkeztek ennyien!
Az egyik legnépszerűbb regénysorozat a gyermekkönyvtárban az Egy ropi naplója című Jeff Kinney könyv. Innen eredt az ötlet, hogy megmozgassuk a kis olvasók fantáziáját, kamatoztassuk rajz tehetségüket, és képregényíró pályázatot hirdessünk a kiskamaszok körében.


Közeleg a Mikulás, ezért a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár gyermek részlege által szervezett műsorral már az ünnepre hangolódtunk 2016. november 30-án. A Palinta Társulat nem először látogatott el hozzánk, hogy mosolyt csaljon a kicsik arcára, ezúttal Varázsputtony című előadásukat láthatták, hallhatták a gyermekek és pedagógusaik. A színházterem megtelt alsó tagozatos diákokkal, a Vaszary, a Jázmin Utcai, a Talentum, Fazekas Utcai és a naszályi általános iskolából is érkeztek tanulók.

Eseménynaptár
<
>
<
>


Nyitvatartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

14:00-18:00
14:00-18:00

Szünnap
14:00-18:00
14:00-18:00

9:00-12:00
Zárva
 Folyóiratok

 Mindenki Mesekönyve